Arama
Arama Sonuçları
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Savaş, huzurevindeki "babaları" unutmadı
Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Babalar Günü vesilesiyle Kastamonu Huzurevimizi ziyaret etti.
‘Kitap kurdu’ ödüllendirildi
İl Kültür ve Turizm Müdürü Fahrettin Şenoğlu, en çok kitap okuyan Hakan Can'a ödül verdi.
Şehit babaları unutulmadı
Vali Avni Çakır ve İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Van’ın Erciş ilçesinde şehit olan Polis Memuru Osman Mithat Akbaş’ın babası Nihat Akbaş’ı ziyaret ederek, 'Babalar Günü'nü kutladı.
Vali Çakır: ‘Baba, bizleri yarına ulaştıran kahramandır’
Kastamonu Valisi Avni Çakır, Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
‘Babalar Günü’nü kutladı
İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Şenpazar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Spor Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Babalar Günü kahvaltı programı, Çamlıca’nın eşsiz manzarasında gerçekleştirildi.
Bir yılda 122 kitap okudu
Kastamonu İl Kültür Müdürlüğü Babalar Günü dolayısıyla 1 yılda 122 kitap bitiren Yusuf Tatlı’ya İl Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen törenle ödül verildi.
“Babalar, vazgeçilmez değerimizdir”
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya ve yönetimi Babalar Günü’nde, Huzurevi ve diğer bazı yerlerde ziyaretlerde bulunarak, babalar gününü kutladı. Kadın Kolları Başkanı Kaya yaptığı açıklamada; “Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar vazgeçilmez değerimiz, hayat zenginliğimizdir” ifadelerine yer verdi.